"Російського МакДоналдса" не буде: бізнесмен засмутив росіян

Читать на русском
Автор
29864
https://www.ukrinform.ua/

Підприємець переконаний, що місце McDonald’s у росії ніхто не займе

Засновник мережі ресторанів російської кухні "Теремок" Михайло Гончаров висловився з приводу закриття McDonald’s у російській федерації та його можливої заміни на вітчизняні проєкти, наголосивши, що аналогії цьому бізнесу на російських територіях просто не існує.

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram.

Вказану інформацію російський підприємець оприлюднив на своїй офіційній сторінці в соцмережі, коментуючи можливість створення на базі своєї компанії якогось всеросійського аналога McDonald’s. Крім того, він також зазначив, що за всі роки кар’єри у бізнесі в росії він ніколи не бачив допомоги від держави.

За словами Гончарова, мережа ресторанів "Теремок" та інші представники російського бізнесу не створювалися як конкуренти McDonald’s лише тому, що вони роблять так, як популярна західна мережа не вміють. Ні технологічно, ні з погляду менеджменту та маркетингу.

Публікація бізнесмена у соцмережі

Раніше "Телеграф" повідомляв, що McDonald’s вирішив приєднатися до бойкоту на ринку російської федерації та заявив про припинення там своєї діяльності. Крім нього, з російського ринку пішов і популярний KFC.