Ще один російський генерал загинув в Україні

Читать на русском
Автор
8479
Українські захисники ліквідували ще одну російську "шишку"
Українські захисники ліквідували ще одну російську "шишку". Фото УНН

Бійці ЗСУ ліквідували ще одного військового командира ворожої армії

У росії поховали командувача 8-ї армії рф генерал-майора володимира фролова, який трагічно загинув на війні в Україні.

Надійне джерело новин про війну — підпишись на наш Telegram

Відповідну інформацію у суботу, 16 квітня, почали ширити російські ЗМІ.

олодимир фролов був спадковим військовим, його батько пройшов Велику Вітчизняну війну. Генерал-майор загинув смертю хоробрих", — йдеться в тексті російського медіапорталу.

Російського високопоставленого військовослужбовця, який керував вбивством невинних українських жінок і дітей, поховали на Серафимівському цвинтарі у санкт-петербурзі.

Публікація росЗІМ

В Україні вже встигли відреагувати на ліквідацію російського генерала. Зокрема український депутат Олексій Гончаренко написав у своєму "Телеграм-каналі":

"Мінус одна мерзота. російські ЗМІ повідомляють, що у петербурзі поховали командувача 8-ї армії генерал-майора володимира фролова. "Загинув смертю хоробрих" пишуть росіяни, але, швидше він упав смертю подонка, який прийшов на нашу землю вбивати жінок і дітей. Боягузливий путінський генерал, земелька тобі скловатою", — йдеться в тексті публікації нардепа.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Україні, неподалік аеродрому Чорнобаївки, бійці ЗСУ ліквідували генерал-лейтенанта, командувача 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу росії.