Готуйте парасольки: синоптики засмутили прогнозом до кінця тижня

Читать на русском
Автор
602
Осінь
Осінь

Опади несуть із собою похолодання

Погода найближчими днями українців не радуватиме, принаймні синоптики попереджають про чергову хвилю затяжних дощів, а місцями з грозами.

Так, у прогнозі Укргідрометцентру йдеться, що вже в четвер, 8 вересня, дощі почнуться в деяких західних і південних областях, а в наступні дні поступово поширяться на решту нашої країни.

Повідомляється, що у четвер опади варто чекати у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях на заході, а також в Одеській та Миколаївській областях на півдні. Температура повітря країною зберігатиметься на рівні +18…+22 градусів, крім Закарпаття, де може розігрітися аж до +26 градусів.

Протягом п’ятниці та суботи хвиля опадів поширюватиметься далі на схід, а температура повітря поступово знижуватиметься, місцями аж до +13…+15 градусів.

Вже в неділю на синоптики очікують дощі по всій території України, і прогнозують, що в понеділок картина особливо не зміниться.

Як повідомлялося раніше, осінь в Україні почалася з різкого похолодання, проте не все ще втрачено, а українці зможуть насолодитися кількома теплими вересневими днями.