У більшості регіонів України очікуються заморозки: синоптики назвали дати

Читать на русском
Автор
1343
Заморозки дістануться від заходу до центру України
Заморозки дістануться від заходу до центру України. Фото Lenta.UA

Температурні показники протягом дня також не порадують теплом

Частину регіонів України вже на ці вихідні очікують заморозки на ґрунті та суттєве похолодання у денний час. У деяких областях синоптики попереджають і про перший рівень небезпечності погодних умов (жовтий).

Як свідчать дані "Укргідрометцентру", заморозки прогнозуються в західних областях вже у суботу, 24 вересня, а в неділю, 25 вересня, вони дійдуть й до північних та центральних регіонів України.

За прогнозом синоптиків, на поверхні ґрунту заморозки очікуються на рівні від 0 до -3°С (перший рівень небезпечності, жовтий). Примітно, що дістануться вони й Київської області, хоча у самій столиці України їх не прогнозують.

Погода в Україні - 24-25 вересня у західних та цетральних регіонах булуть заморозки на грунті
Прогноз погоди в Україні на 24 вересня
Погода в Україні - 24-25 вересня у західних та цетральних регіонах булуть заморозки на грунті
Прогноз погоди в Україні на 25 вересня

За даними погодного сайту sinoptik.ua, у Києві 24 вересня очікується хмарна погода, а вдень синоптики прогнозують дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. В неділю, 25 вересня, погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Опадів не очікується.

Погода у Києві на вихідні 24-25 вересня

У Харкові на вихідні буде хмарна погода. При цьому 24 вересня синоптики прогнозують дощ вдень, а 25 вересня — ранковий дрібний дощ закінчиться ближче до середини дня і більше опадів не прогнозується.

Погода у Харкові на 24-25 вересня

У Дніпрі дощі очікуються ближче до вечора 24 вересня, а 25-го дощі відступлять, але будуть заморозки на ґрунті до -1 градусу.

Погода у Дніпрі на 24-25 вересня

В Одесі 24-25 вересня очікується ясна погода без опадів. Невелика хмарність можлива лише у ранковий час, але до обіду небо стане чистим.

Погода в Одесі на 24-25 вересня

У Львові на ці вихідні хмарна погода триматиметься увесь час, але опадів синоптики не прогнозують.

Погода у Львові на 24-25 вересня

Раніше "Телеграф" повідомляв, що невдовзі в Україну прийде "бабине літо". За прогнозами синоптиків, найбільш помітно потепління відчуватиметься у південних та східних областях, а ось мешканцям центральних та західних областей пощастить менше.