До +18 тепла: де в Україні буде найтепліше на початку жовтня

Читать на русском
Автор
1385
Початок жовтня буде комфортним для українців
Початок жовтня буде комфортним для українців. Фото telegraf.com.ua

На сході сонце припікатиме сильніше, ніж у західних регіонах

За прогнозом синоптиків, жовтень цього року розпочнеться в Україні з "бабиного літа", але таке очікуване тепло прийде далеко не у всі регіони. Якщо у південних та східних областях потепління відчуватиметься сильніше, то центральним та західним областям пощастить менше. Про це свідчать дані погодного сайту meteoprog.ua.

У Києві жовтень почнеться з ясної та сонячної погоди. Стовпчики термометрів вдень покажуть +14 тепла і триматимуться на такому рівні до 9-го числа. Вночі при цьому буде значно прохолодніше — на рівні +5 +7 вище нуля.

Погода у Києві 1-9 жовтня

У Харкові перший десятиденний відрізок жовтня також буде теплим і сонячним. "Бабине літо" у місті відчуватиметься сповна, а температура повітря не буде опускатися нижче +14 у денний час.

Погода у Харкові 1-9 жовтня

У Дніпрі початок жовтня буде ще теплішим — температура повітря коливатиметься на рівні +15 +16 градусів тепла. Дощів у цей період синоптики не прогнозують.

Погода у Дніпрі 1-9 жовтня

В Одесі також погода порадує тепло і +18 градусами на стовпчиках термометрів. Опадів з 1 по 9 жовтня не очікується.

Погода в Одесі 1-9 жовтня

Тим часом у Львові перші дні жовтня буде хмарно, однак сильних опадів синоптики не прогнозують. Температурні показники також будуть комфортними — на рівні +14 +16 градусів тепла.

Погода у Львові 1-9 жовтня

Нагадаємо, що більш детальний прогноз погоди на всі осінні місяці доступний у матеріалу "Телеграфу" за посиланням. Також ми писали, що восени українців може чекати зростання цін на продукти або навіть їхній дефіцит. Такий прогноз дали в Мінагрополітики.