Якщо діти загралися у "художників": швидкий спосіб легко відчистити стіни від олівця

Читать на русском
Автор
1313
Фен
Фен. Фото Pixabay

Пара секунд і від слідів олівця не залишиться і сліду

Існує безліч лайфхаків, які допомагають прибрати зі стін, наприклад, цвіль, проте є дещо, чого позбудеться може бути навіть важче. Цю проблему зрозуміють ті, хто має дітей. Дуже часто наші маленькі "художники" вправляються у своїй майстерності саме на стінах, чим додають клопоту дорослим. Але і для цієї проблеми є рішення.

"Телеграф" розповість, як легко і без будь-яких дорогих засобів для чищення, відчистити ваші білі стіни від воскових олівців.

Для цього вам знадобиться озброїться феном. Справа в тому, що віск від олівців легше стирається під впливом високих температур Саме для цього вам знадобиться фен.

Просто нагрійте проблемну частину стіни протягом кількох секунд, щоб пом’якшити віск олівся, а потім зітріть всі сліди м’якою тканиною.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як легко позбутися плям на килимі та м’яких меблів. Забезпечити собі чистоту та свіжість дуже просто

Також ми повідомляли про те, як зробити домашній розчин, який видалить пил з будь-яких поверхонь у будинку та запобігатиме її появі. Його можна створити за допомогою лише двох інгредієнтів.