Як "приручити" шкарпетки: 5 лайфхаків для тих, кому набридло ходити в різних

Читать на русском
Автор
Як "приручити" шкарпетки: 5 лайфхаків для тих, кому набридло ходити в різних

Кожен може вибрати спосіб, який йому більше підходить

Шкарпетки — одвічна проблема людства. Мова, звичайно ж, не про їхній функціонал, а про те, що вони вічно кудись діваються.

"Телеграф" вирішив поборотися з цією проблемою і пропонує своїм читачам 5 лайфхаків, які допоможуть "приручити" цих "бавовняних загубленок".

Не випускайте їх у "вільне плавання"

Щоб не втрачати шкарпетки під час прання, варто покласти їх у чохол для делікатної білизни. По-перше, так точно нічого не залишиться забутим на стінках барабана. А по-друге, ви зможете швидше скласти їх за парами для сушіння. Адже це — "найкритичніші" моменти, коли шкарпетки можуть загубитися.

Не розлучайте пари

  1. Заведіть корисну звичку: сколюйте шкарпетки попарно шпилькою. Так вони не втратять один одного ні в глибинах шафи, ні всередині пральної машини;
  2. Альтернатива шпилькам – класичні прищіпки з дерева. Просто з’єднайте шкарпетки перед пранням.

Все "по поличках"

Придбайте будь-який базовий органайзер. Головне, щоб відділення у ньому були невеликими. Повісьте його з внутрішньої сторони дверцят шафи і заведіть правило складати кожну пару в окрему кишеньку.

Радикальний метод

Купуйте однакові шкарпетки. Адже, якщо у вашому гардеробі 10 пар однакових шкарпеток, проблемі зі зниклими парами просто нема звідки взятися.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відкрити пляшку вина без штопора.

Також ми повідомляли про те, яке сміття не можна прибирати пилососом.