Мирноградська лікарня на Донеччині отримала сучасний реанімобіль від Фонду Вадима Машурова

Читать на русском
Автор
Мирноградська лікарня на Донеччині отримала сучасний реанімобіль від Фонду Вадима Машурова

Машина вкрай необхідна для транспортування "важких" пацієнтів

Благодійний Фонд імені Вадима Машурова, який опікується цивільними у прифронтових регіонах України, придбав та передав центральній лікарні у місті Мирноград на Донеччині сучасний автомобіль швидкої допомоги типу С.

Подарований реанімобіль Mercedes Benz відповідає сучасним європейським стандартам і призначений для проведення екстреної реанімації і порятунку життя: від дефібрилятора та апаратів ШВЛ до кисневих балонів.

  • Миргородська лікарня постійно рятує хворих та поранених. які потерпають від обстрілів прифронтових територій.Тутешні медики просто герої і ми вирішили подарувати їм автівку, яка полегшить їхню працю та допоможе зберегти людські життя. — сказав засновник Фонду Вадим Машуров.

Про таке авто ми могли лише мріяти, — сказала директорка Мирноградської міської лікарні Ольга Гостєва. — Машина вкрай необхідна для транспортування "важких" пацієнтів з прифронтових районів Донецької області, надання їм першої допомоги та доправлення хворих з нашої лікарні до багатопрофільних медзакладів у Дніпрі".

Як відомо, Благодійний Фонд імені Вадима Машурова спрямовує максимум зусиль і уваги на допомогу цивільному населенню, постраждалому від бойових дій та мешканцям прифронтових регіонів.

Нагадаємо, протягом квітня місяця 2023 року Фонд імені Вадима Машурова провів першу масштабну акцію з надання благодійної допомоги цивільному населенню, яке постраждало внаслідок воєнних дій в Україні.

Зокрема, Фонд передав 1000 продуктових та гігієнічних наборів для ВПО з Херсонської області у м. Запоріжжя та інвалідів і осіб похилого віку у м.Херсон, які не мають змоги забезпечити себе речами першої необхідності та потребують догляду, особливих умов проживання і багатьох доглядових засобів

У травні, Благодійна фундація Вадима Машурова придбала предмети особистої гігієни для внутрішньо перемішених осіб з Херсонської та Миколаївської областей, якими опікується Миколаївський геріатричний пансіонат, а саме 80 упаковок підгузків, вкрай необхідних для здійснення догляду за старенькими.