У Криму переполошилися через пожежу в Севастополі: говорили навіть про застосування ATACMS

Читать на русском
Автор
890
Пожежа у Севастополі
Пожежа у Севастополі

На місці пожежі працюють рятувальники

Жителів Криму знову переполошила інформація про нібито застосування українськими військовими ракет ATACMS, яких поки що немає на озброєнні ЗСУ.

Зокрема, за один з таких прильотів було сприйнято спалах у Балаклавському районі Севастополя. Судячи з повідомлень у місцевих telegram-каналах, густий дим бачили в районі вулиці Сапунгірської.

Згідно з заявою місцевого гауляйтера михайла развожаєва, там спалахнула суха трава на площі близько 3,5 тисячі квадратних метрів.

За попередньою інформацією, причиною займання стало необережне поводження з вогнем. Про постраждалих інформації не надходило, на місце вже прибули пожежники.

Примітно, що перед цим у кримських пабліках повідомили про загрозу ударів балістичними ракетами ATACMS. Що характерно, офіційно ці ракети Україні передано не були, а питання їхньої передачі досі відкрите.

Нагадаємо, колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ (2006-2010 рр.) Ігор Романенко розповів "Телеграфу" про те, чому Україна посилює удари по російських військах у Криму та про які важливі зміни глобальної ситуації це говорить.