Такого ще не було: у вересні росіяни запустили рекордну кількість "Шахедів" по Україні

Читать на русском
Автор
540
Окупанти сотні разів атакували Україну дронами Shahed за місяць
Окупанти сотні разів атакували Україну дронами Shahed за місяць. Фото defence-ua.com

Частина дронів була збита, але також є і прильоти

За перший місяць осені російські окупанти випустили по Україні рекордну кількість дронів-камікадзе "Shahed-136/131". Більшість їх було успішно збито.

Про це пише "Телеграф", посилаючись на зведення в Telegram-каналі Повітряних сил України за весь вересень. Згідно з цими даними, восени загарбники атакували територію нашої країни 419 дронами.

Ці безпілотники були випущені за вказаний період з різних напрямків. Із загальної кількості ворожих дронів силам ППО вдалося збити 332 одиниці цієї техніки ворога.

При цьому варто додати, що, на жаль, є також і попадання дронів. Загалом у вересні їх було зафіксовано 87 у різних частинах території України.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч проти 25 вересня російські окупанти атакували Одесу та область. По місту були випущені безпілотники. Після чергового вибуху у місті пролунала пожежа. Крім дронів ворог також задіяв для атаки ракети. За даними Повітряних сил України, противник використав "Онікси" та "Калібри" і робив обстріл один за одним.