"У спецформаті - відверто": Зеленський розповів про зустріч із вищим військовим командуванням

Читать на русском
Автор
4026
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото facebook.com/zelenskiy.official

Глава держави узгодив позиції з військовими

Президент України Володимир Зеленський провів засідання військового кабінету. Цього разу воно відбулося у спеціальному форматі.

Як повідомляється у telegram-каналі глави держави, на зустрічі були присутні всі командувачі напрямків. Зокрема, генерали Олександр Сирський, Олександр Тарнавський, Андрій Гнатов, Едуард Москальов, Юрій Содоль.

Президент заслухав їхні докладні доповіді щодо своїх напрямків, оборонних і наступальних дій, спеціальних завдань. "Відверта розмова на найважливіші теми", — підкреслив Зеленський.

Також він заслухав доповіді головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного, міністра оборони Рустема Умєрова, начальника Головного управляння розвідки Кирила Буданова та голови Служби безпеки України Василя Малюка. Крім того, за словами президента було розглянуто план подальших дій із конкретними термінами й розрахунками, підкріплений постачанням від наших партнерів і власним виробництвом.

Окремо також обговорювалося нарощування спроможностей українського оборонно-промислового комплексу. "Узгодили позиції. Рухаємося далі", — підсумував глава держави.

Нагадаємо, за останніми даними соціологічних досліджень, серед громадян зросла довіра до державних органів, особливо до президента. На думку соціологів, після широкомасштабного вторгнення в Україні спостерігається ефект "згуртування навколо прапора".