Нинішній "дубак" не межа? Яка погода чекає на киян на новому тижні

Читать на русском
Автор
Нинішній "дубак" не межа? Яка погода чекає на киян на новому тижні

На Київщині очікується поступове зниження температури

Погода в Україні невблаганно плине до зимової, а в деяких регіонах України вже випав перший сніг. Втім, судячи з прогнозів, для листопада 2023 року — це не межа.

Про це повідомляє "Телеграф", посилаючись на дані синоптиків "Укргідрометцентру". За їх даними, у наступні три дні на Київщині очікується поступове зниження температури повітря. Зокрема, завтра, 20 листопада, в області буде вітряно (7-12 метрів за секунду) та морозно (вночі 1-6 градусів нижче за нуль, вдень від -3 до +2 градусів). У самій столиці буде трохи тепліше, але не суттєво – вночі від -2 до -4, а вдень близько 0.

Вдень 21 листопада та вночі 22 листопада очікується мокрий сніг. Температурні показники вночі не більше 0..-4 морозу, вдень -2..+3. Суттєвих опадів не очікується.

Як раніше повідомляв "Телеграф ", у суботу, 18 листопада в Одеській області було зафіксовано штормові пориви вітру. Тому подекуди навіть ламали дерева.

Також ми повідомляли, що на заході України випав перший сніг. Українці у мережі діляться фото та відео засніжених вулиць та дерев, а синоптики зазначають, що в окремих областях і далі продовжить сніжувати.