Руслан Шостак отримав нагороду "Найкращий соціальний проект 2023 року" від СУП

Читать на русском
Автор
Руслан Шостак отримав нагороду "Найкращий соціальний проект 2023 року" від СУП

Корпорація "Terwin", до складу якої входить Благодійний Фонд Руслана Шостака, отримала нагороду в номінації "Соціальний проект року". Фонд надав безпечний прихисток у Туреччині 3500 дітям-сиротам і закупив понад 300 пікапів для фронту.

Спілка Українських Підприємців, найбільша в Україні платформа, що об'єднує голос понад 1000 українських бізнесів, оголосила переможців "Премії СУП 2023: Герої нашого часу". Премія СУП 2023 — це вибір перших серед рівних. Щорічна премія для найкращих українських підприємців, яка відзначає проривні практики українського бізнесу. Голосування за номінантів було відкритим і проходило на офіційному сайті СУП.

Благодійний Фонд Руслана Шостака, який входить до складу корпорації Terwin, реалізує два масштабні проекти. "Дитинство без війни", який рятує від жахіть війни дітей-сиріт та надає їм прихисток у Туреччині. А також "ГеройCar", що постачає автомобілі для ЗСУ. У ці благодійні ініціативи Руслан Шостак інвестував $15 млн власних коштів. Це безпрецедентні інвестиції в українському бізнесі. Підприємець і досі повністю забезпечує перебування дітей з Проекту "Дитинство без війни" у Туреччині.