На Чернігівщині рятувальники провели дезобробку всіх автовокзалів

Автор
529
На Чернігівщині рятувальники провели дезобробку всіх автовокзалів

Обробки проводили дезінфікуючим засобом "Санітаб".

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели дезінфекційні заходи з обробки дезінфікуючим засобом "Санітаб" автовокзалів та автостанцій у Чернівецькій області.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, відповідно до протокольного рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з метою недопущення поширення інфекційних захворювань, 7 березня рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області спільно з працівниками Головного управління Держпродспоживслужби області провели дезінфекційні заходи з обробки дезінфікуючим засобом "Санітаб" автовокзалів та автостанцій на всій території Чернівецької області. 

"До дезінфекції залучалися відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення та всі пожежно-рятувальні підрозділи Управління", – йдеться в повідомленні. 

Перший випадок зараження коронавірусом зафіксовано у Молдові

Як повідомлялося, 3 березня у хворого українця, який повернувся до Чернівців з Італії, діагностовано перше в Україні зараження коронавірусною інфекцією.

7 березня з Києва прийшли негативні результати аналізів шести з семи раніше госпіталізованих з підозрою на коронавірус COVID-19 жителів Чернівців.