На Харківщині поліція розшукала порушників самоізоляції

Автор
537
На Харківщині поліція розшукала порушників самоізоляції

9 із 10 осіб нацполіція знайшла за межами Харківської області, 10 порушника досі розшукують.

Поліція розшукала 9 людей, які після повернення до Харківської області з-за кордону не виходили на зв’язок з лікарями, хоча мали пройти самоізоляцію.

Про це повідомила завідувачка відділенням особливо небезпечних інфекцій Харківського лабораторного центру Ганна Сухорукова.

Вона розповіла, що 26 березня вже встановили місце перебування 9 з 10 людей. Сухорукова уточнила, що коли вказані громадяни перетинали кордон України, вони надали неправдиву інформацію щодо місця самоізоляції та своїх контактних даних.

На Харківщині розшукують осіб, які порушили правила самоізоляції

"Ми звернулися до Нацполіції, яка оперативно нам допомогла у питанні розшуку осіб, які мали бути під самоізоляцією. Встановлена адреса їх перебування", — сказала Сухорукова.

Вона уточнила, що режим самоізоляції ці люди вже не порушують, але чи дотримувалися вони його останні декілька днів, невідомо.

В поліції Харківської області розповіли, що усіх дев’ятьох знайшли за межами Харківщини. На запитання, чи притягатимуть їх до відповідальності, в поліції відповіли: "Про штраф поки не йдеться. Якщо будуть якісь заходи застосовуватися, буде додатково про це повідомлено".

Десяту людину продовжують шукати.