Рятувальники продовжують боротись із пожежами в Чорнобильській зоні (Відео)

Автор
Рятувальники продовжують боротись із пожежами в Чорнобильській зоні (Відео)

До гасіння пожеж залучено 379 чоловік та 100 одиниць техніки.

Станом на ранок 10 квітня у Зоні відчуження підрозділами ДСНС спільно з працівниками лісової охорони ДАЗВ продовжується гасіння пожеж. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«Станом на 7 год. 10 квітня у Зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення підрозділами ДСНС спільно з працівниками лісової охорони ДАЗВ продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Котовського та Денисовецького лісництв», - йдеться у повідомленні. Як зазначається, ситуація контрольована, спостерігається горіння трав’яного настилу та лісової підстилки окремими осередками.

Рятувальники пояснили, чому дим від Чорнобилю добрався до Києва

Як повідомлялося, 4 квітня о 13:22 до ДСНС надійшла інформація, що в зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення поблизу с. Володимирівка Котовського лісництва виникла верхова лісова пожежа на площі 20 га. Потім зайнявся також трав’яний настил та лісова підстилка між смт Поліське та с. Володимирівка на площі близько 6,5 га та поблизу с. Рудня Осошня на площі близько 4 га. Поблизу с. Грезля Денисовецького лісництва виникла пожежа трав’яного настилу та чагарників.