Окупанти відкривали обстріл біля чотирьох населених пунктів на Донбасі

Автор
528
Окупанти відкривали обстріл біля чотирьох населених пунктів на Донбасі

Російські окупаційні війська цієї доби порушили режим припинення вогню чотири рази.

"Від початку поточної доби станом на 12.30 російсько-окупаційні війська порушили режим чотири рази, у тому числі із застосуванням забороненої зброї. За наявною інформацією, з початку цієї доби і станом бойових втрат у лавах наших військ немає, втрати противника уточнюються", - про це повідомив на брифінгу в Міноборони речник відомства Олександр Мотузяник.

Він уточнив, що окупанти в районі Кримського випустили в бік наших опорних пунктів 5 мін 120-го калібру та двічі стріляли зі станкового гранатомета.

"У відповідь українські військовослужбовці вдарили по противнику з чергових засобів. Ворожий вогонь вдалося вчасно придушити", - додав Мотузяник.

Мер Черкас прибув на допит до Нацполіції

Від початку доби окупанти застосували зброю біля Верхньоторецького, де використали міномет 82-го калібру з витратою чотири боєприпаси та вели вогонь зі станкових і автоматичних гранатометів.

Також зранку фіксувалися порушення бойовиками режиму припинення вогню поблизу Новотроїцького та Авдіївки. Там російсько-окупаційні війська застосовували гранатомети різних типів, на що також отримали адекватну відповідь з боку підрозділів Збройних сил України.