На Донеччині арештували чоловіка, який до смерті забив суперника через дівчину

Автор
На Донеччині арештували чоловіка, який до смерті забив суперника через дівчину

Досудове розслідування триває.

На Донеччині суд відправив під варту чоловіка, який підозрюється у вбивстві. За версією слідства, підозрюваний вбив іншого чоловіка, який залицявся до його дівчини. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Донецької області.

"Донецький апеляційний суд погодився з принциповою позицією Дружківського відділу Краматорської місцевої прокуратури щодо скасування ухвали слідчого судді Дружківського міського суду, якою підозрюваному у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - сказано у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що увечері 24 квітня 2020 року чоловік перебував у салоні автомобіля "ВАЗ-2171" зі своєю дівчиною, коли йому зателефонував інший її залицяльник та запропонував з’ясувати стосунки.

Окупанти обстріляли сили ООС під Оріховим та Новгородським

Зазначається, що розмова, яка відбувалась неподалік від автівки, швидко переросла у бійку. Нинішній кавалер завдав суперникові численних ударів руками і ногами по голові та тулубу, а побачивши, що жертва не подає ознак життя, поклав тіло до багажника "Жигулів", вивіз за місто та покинув на узбіччі.

"Суд першої інстанції обрав підозрюваному запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням волі, що стало підставою для оскарження його ухвали в апеляційному порядку. Наразі, завдяки послідовній та наполегливій позиції прокуратури, чоловіка взято під варту", - додається у повідомленні.