У Рівному нетвереза поліцейська скоїла наїзд на пішоходів

Автор
У Рівному нетвереза поліцейська скоїла наїзд на пішоходів

У Рівному увечері 26 червня поліцейська, перебуваючи в нетверезому стані, скоїла наїзд на двох пішоходів, повідомив відділ комунікації Нацполіції Рівненської області.

"31-річна рівнянка, старший слідчий слідчого управління поліції області, виїжджаючи автомобілем заднім ходом, допустила наїзд на двох пішоходів, які йшли вулицею 16-го Липня. Поліцейська за зовнішніми ознаками перебувала за кермом у стані алкогольного сп'яніння, однак від проходження огляду відмовилася", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що у 33-річної мешканки Рівного медики діагностували забої колін, у 28-річної - забій спини. Обох після надання допомоги відпустили і не госпіталізували.

На правопорушницю поліцейські склали адміністративний протокол за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, правоохоронці відкрили провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

На Харківщині чоловік стріляв у відпочивальників з дітьми: є загиблий

Нині проводиться службове розслідування, за результатами якого обіцяють звільнити винну і її безпосереднього керівника з органів Нацполіції. Також до дисциплінарної відповідальності притягнуто керівника відділу, де вона працювала.