Шторм, дощі і похолодання: погода в Одесі на тиждень

Автор
982
Шторм, дощі і похолодання: погода в Одесі на тиждень

Погоду в Одесі на цьому тижні будуть визначати атмосферні фронти і антициклони. Очікується похолодання, дощі і шторм. Про це повідомляє сайт міста Одеси 048.ua.

Перші дні Південна Пальміра буде під впливом атмосферного фронту. У місті зіткнулися теплі повітряні маси зі сходу і більш прохолодні з боку заходу. Таке зіткнення привело до різкої зміни метеорологічної обстановки. В Одесі піднявся північний шквальний вітер. Більш активним він буде на початку тижня, а після вщухне і стане помірним.

Опади очікуються на початку і в кінці тижня. Весь інший час пройде без дощів, але з мінливою хмарністю.

Протистояння повітряних мас закінчаться відступом спеки. У місті встановиться тепла температура повітря, яка протримається всі сім днів.

Погода в Одесі

Сьогодні в Одесі очікується штормова погода. Самий пік стихій доведеться на вечір. Шквальні пориви північного вітру досягнуть 17-20 метрів в секунду. Хвилі піднімуться до 1 метра у висоту. Весь день прогнозується хмарна погода. Дощі закінчаться після обіду. Температура повітря різко впаде.

Температура: +19 +23 С

Тиск: 754-755 мм

Вологість: 70-34%

Вітер: 10,2-7,4 м / с

Мінлива хмарність, дощ, гроза.

Погода Київ: у місті стане прохолодніше, а вночі йтимуть дощі

Завтра погода в Одесі буде сонячною і без опадів. Вітер також трохи заспокоїться, але залишиться штормовим. Пориви досягнутий 13-15 метрів в секунду. Висота хвиль опуститься з 1 до 0,3 метрів. Температура повітря трохи підніметься.

Температура: +19 +25 С

Тиск: 756-755 мм

Вологість: 54-20%

Вітер: 7,3-4,5 м / с

Очікується ясна погода.