Ліквідація "полтавського терориста": ДБР розпочало досудове розслідування

Автор
Ліквідація "полтавського терориста": ДБР розпочало досудове розслідування

Слідчі Державного бюро розслідувань у Полтаві розпочали досудове розслідування за фактом смерті 32-річного чоловіка під час затримання його співробітниками поліції. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, розпочали досудове розслідування за фактом спричинення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 32-річному громадянину під час затримання співробітниками ГУ Нацполіції у Полтавській області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згідно результатів першочергових слідчих дій, поліцейські діяли в межах своїх повноважень. Остаточні висновки про правомірність дій правоохоронців будуть зроблені за результатами досудового розслідування.

Нагадаємо, раніше Нацполіція повідомила про ліквідацію "полтавського терориста" під час спецоперації.

На Донбасі восени планують побудувати сервісні центри на КПВВ

Раніше, 29 липня, Геращенко допускав, що "полтавський терорист", ймовірно, міг накласти на себе руки.

Нагадаємо, зранку 23 липня чоловік у Полтаві захопив співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника карного розшуку ГУНП у Полтавській області, полковника Віталія Шияна. З ним він поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі, у напрямку виїзду з міста.