Ситуація на Донбасі після затишшя знову погіршується, є поранений

Автор
Ситуація на Донбасі після затишшя знову погіршується, є поранений

Тільки за добу четверга, 10 червня, російські бойовики на Донбасі 12 раз обстріляли позиції ЗСУ, поранення отримав один воїн.

Збройні формування Російської Федерації збільшили кількість обстрілів позицій українських військових на Донбасі і поранили одного бійця.

Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил У зведенні станом на 7:00 п'ятниці, 11 червня, на сторінці в соцмережі Facebook.

Так, за минулу добу, 10 червня, в районі проведення ООС зафіксовано 12 порушень режиму припинення вогню: бойовики відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових, підствольних, автоматичних станкових гранатометів і станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"В результаті ворожих обстрілів один військовий зі складу Об'єднаних сил отримав поранення. Воїну оперативно надали необхідну медичну допомогу і доставили до лікувального закладу. Стан здоров'я пораненого - середньої тяжкості", - йдеться в звіті.

У прес-центрі додали, що на обстріли противника українські військові відкривали вогонь.

Станом на 7:00 ранку 11 червня на Донбасі зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню: поблизу Водяного, що у Донецька, ворог відкрив вогонь з мінометів 82-го калібру. А в напрямку Опитного - зробив обстріл з ручних протитанкових гранатометів.

Як повідомлялося, 9 червня під час виконання службових обов'язків у зоні проведення ООС на Донбасі загинула військовослужбовець 128-ї окремої гірничо-штурмової бригади.