Ocean Plaza відновлює роботу після прориву тепломережі

Автор
Ocean Plaza відновлює роботу після прориву тепломережі

ТРЦ "Ocean Plaza" у Києві відновлює роботу з 12:00 16 січня, після того як поблизу ТРЦ 13 січня ввечері прорвало тепломережу.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ТРЦ у Facebook.

"Друзі, повідомляємо, що з 12:00 16 січня ТРЦ "Ocean Plaza" відновлює роботу. Перший та другий поверх працюють в звичайному режимі, деякі магазини та ресторани на 0 та -1 поверхах тимчасово закриті, просимо вибачити за незручності", - зазначається у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що ТРЦ "Ocean Plaza" був зачинений для відвідування 14 і 15 січня.

Як повідомляв Укрінформ, 13 січня у Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича внаслідок прориву тепломережі гаряча вода залила проїжджу частину вулиці, підтопила перший поверх і підвальне приміщення ТРЦ "Ocean Plaza". Рух транспорту вулицею Антоновича було перекрито.

До лікарень звернулися 11 людей з опіками, з яких п'ятеро були госпіталізовані.

Прокуратура Києва відкрила провадження з попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України (порушення під час розроблення, конструювання, виготовлення чи зберігання промислової продукції правил, що стосуються безпечного її використання, а також порушення під час проєктування чи будівництва правил, що стосуються безпечної експлуатації будівель і споруд, особою, яка зобов'язана дотримуватися таких правил, якщо це створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров'ю потерпілого).

Відомо, чому прорвало трубу біля Ocean Plaza

Станом на ранок 16 січня у Києві завершено відновлення основи дороги й укладення двох шарів асфальту на місці прориву тепломережі, яке сталося 13 січня на вулиці Антоновича.