Головному архітектору Києво-Святошинської РДА повідомили підозру

Автор
Головному архітектору Києво-Святошинської РДА повідомили підозру

Розслідуванням у цьому кримінальному провадженні займається Києво-Святошинська місцева прокуратура. Досудове розслідування триває.

Прокуратура повідомила про підозру завідувачу сектору містобудування та архітектури - головному архітектору Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області в складанні та видачі завідомо неправдивого офіційного документа (ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України). 

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області в четвер, встановлено, що чиновник "склав і дав завдання про внесення змін до "Детального плану території житлового масиву в с. Петрівське (нині - с. Святопетрівське), до якого вніс завідомо неправдиві відомості".

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні здійснює Києво-Святошинська місцева прокуратура. Досудове розслідування триває.

Затримано посадовця секретаріату Кабміну на хабарі у 2,5 млн грн (Фото)

У разі доведення провини чиновника йому загрожує покарання у вигляді штрафу до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на термін до трьох років із позбавленням права обіймати певні посади чи провадити певну діяльність на такий самий термін.