МАУ скасувала рейс із Кіпру

Автор
МАУ скасувала рейс із Кіпру

За умови наявності достатньої мінімальної кількості пасажирів авіакомпанія готова виконати чартерний рейс, але не раніше 24 березня.

Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скасувала рейс з Республіки Кіпр до Києва, запланований на 20 березня. Про це повідомляє посольство України в Республіці Кіпр у Facebook.

"Станом на 12.00 рейс МАУ на 20.03.20 скасований через низький попит. Вартість квитків 19 пасажирам, які придбали квитки на цей рейс, буде повернута компанією (скарги приймає керівництво МАУ)", - йдеться у повідомленні.

Так, громадяни, які вирішать повернутися в Україну, придбавши квиток на новий рейс, можуть підтвердити свій намір, надіславши відповідну інформацію в посольство на емейл [email protected] з темою повідомлення "рейс 24".

Українці, які перебували на карантині у готелях Єгипту повернулися в Україну

"Нагадуємо, виїзд громадян - не лише обов’язок держави, але й особиста відповідальність кожного, хто в очікуванні безкоштовних рейсів не поспішає повертатися в Україну. Кожен повинен усвідомити наслідки такого рішення. Безкоштовного рейса з Кіпру не буде. А карантинні заходи на Кіпрі можуть бути посилені", - підкреслили у дипвідомстві.

Як повідомлялося, в Україні до 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. В межах заходів, зокрема, закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків, зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Крім того, заборонено в'їзд в Україну іноземців та закрито міжнародне пасажирське сполучення.

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявляв, що Україна повертатиме українців і після закриття авіасполучення та кордонів.