ВР передала клінічним лікарням Києва чотири автомобілі

Автор
ВР передала клінічним лікарням Києва чотири автомобілі

Автотранспортні засоби передаються для потреб установ Міністерства охорони здоров'я, зокрема, Олександрівської та Київської міської дитячої інфекційної лікарні.

Спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков у відповідь на звернення клінічних лікарень в умовах оголошеного карантину і транспортних обмежень запропонував передати медикам у користування чотири автомобілі, з балансу парламенту.

Як повідомляє прес-служба парламенту, керівник Апарату Ради В'ячеслав Штучний поінформував, що автомобілі надійдуть на час карантину в розпорядження медичних установ Києва для використання в службових цілях. "Автотранспортні засоби передаються для потреб установ Міністерства охорони здоров'я, зокрема, Олександрівської та Київської міської дитячої інфекційної лікарні", - уточнив він.

Під час введеного режиму надзвичайної ситуації в Києві автомобілі зможуть бути використані для перевезення медичних працівників до місць роботи і проживання, а також для доставки необхідних медичних виробів і обладнання.

146 українців перебуває на карантині закордоном

Як повідомлялося раніше, станом на 22:00 20 березня через епідемію коронавірусу за кордоном зараз перебувають 146 громадян України. Про це повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Найбільше українців на карантині зафіксовано у Польщі – 101 особа і у Бразилії - 16 осіб. 7 - у Німеччині і В'єтнамі, 3 - в Об'єднаних Арабських Еміратах. По 2 - у США, Молдові, Великій Британії і Австралії.