Разумков: Наші лікарі працюють на 110 %, у чиновників показник буде все ж таки менше

Автор
Разумков: Наші лікарі працюють на 110 %, у чиновників показник буде все ж таки менше

Разумков говорить, що оцінку керівництву МОЗ можна буде давати, коли Україна впорається з COVID-19.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що висновки про роботу міністра охорони здоров`я Максима Степанова можна буде давати тоді, коли країна здолає коронавірусну інфекцію.

Про це Разумков сказав у вечірньому ефірі телеканалу "112 Україна".

"Давати реальну оцінку тому, що і як поетапно ми пройшли - і будемо ще проходити, - виходячи з коронавірусу, можна буде лише згодом. З огляду на те, чим дійсно завершить цей складний для всієї країни період", - зазначив Разумков.

На запитання, чи має намір Рада заслухати Степанова, він уточнив, що керівник МОЗ поки що не буде звітувати, а відповідатиме під час години запитань до уряду.

Перехід до адаптивного карантину: які заборони скасують

"Якщо ж ми говоримо про оцінку діяльності медичної сфери, однозначно відповісти на це питання буде важко. Коли говорити про наших лікарів, які нині захищають нас ціною життя, то вони роблять більше ніж можуть - думаю, що на 110 %. Якщо ж говорити про чиновників, то я думаю, що показник буде все ж таки менше", - додав голова ВР.

Водночас, на його думку, якщо порівнювати з низкою інших країн світу, в тому числі США, Україна з цієї ситуацією справляється доволі непогано.