Тимошенко виступає за створення ТСК для розслідування корупції в уряді Яценюка

Автор
Тимошенко виступає за створення ТСК для розслідування корупції в уряді Яценюка

Юлія Тимошенко виступає за створення тимчасової слідчої комісії з аудиту державних корпорацій і державних монополій

Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступає за створення тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з аудиту державних корпорацій і державних монополій.

"Наша ініціатива - негайно у Верховній Раді створити тимчасову слідчу комісію з перевірки, контролю та аудиту фінансів державних корпорацій і монополій за останні шість років і подивитися, що там робили, куди зливали наші гроші, чому вони не потрапляли до бюджету, хто наживався на цих державних фінансових потоках", - сказала Тимошенко на прес-конференції у середу в Києві.

Вона нагадала, що за ініціативою тимчасової слідчої комісії можна порушувати кримінальне провадження.

"Батьківщина" розробила законопроєкт про заробітну плату Президента України

"Закон про тимчасові слідчі комісії ухвалено, і нам треба ним впевнено і невідкладно користуватися", - додала лідер "Батьківщини".

Вона розповіла, що "Батьківщина" сьогодні направить всім фракціям парламенту листи - запропонувати кандидатури до цієї комісії. "І ми в наступні декілька місяців маємо перевірити кожну державну корпорацію і кожну державну монополію та стати ініціаторами залучення до кримінальної відповідальності всіх, хто був замішаний і продовжує корумповані дії сьогодні на державних фінансових потоках", - сказала Тимошенко.