Венедіктова до кінця місяця заслухає звіти усіх регіональних прокуратур

Автор
Венедіктова до кінця місяця заслухає звіти усіх регіональних прокуратур

Заслуховує генеральний прокурор також стан розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень у кожному регіоні.

До кінця місяця генеральний прокурор Ірина Венедіктова заслухає звіти про результати роботи всіх регіональних прокуратур. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

"Генеральний прокурор Ірина Венедіктова розпочала зустрічі з керівництвом регіональних прокуратур для вивчення результатів їх роботи щодо виконання покладених функцій та впливу на забезпечення законності в І кварталі 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кожен обласний прокурор звітує про координацію протидії злочинності, зокрема, корупційним правопорушенням, а також про захист інтересів держави та відшкодування збитків, завданих неправомірними діями.

Зеленський обговорив з прем’єром Італії боротьбу проти пандемії

"Офіс генерального прокурора планує ґрунтовно проаналізувати ефективність діяльності всіх прокуратур, наявні позитивні і негативні тенденції та визначити проблеми в організації роботи підрозділів на місцях і шляхи їх вирішення. Також під час таких звітних нарад будуть розглянуті питання, які набули суспільного резонансу та перебувають під пильною увагою громадськості", - наголосили у відомстві.