Виповнився рік, як Зеленський голова держави - "шутки шутками, а я президент"

Автор
1004
Виповнився рік, як Зеленський голова держави - "шутки шутками, а я президент"

21 квітня 2019 року відбувся другий тур президентських виборів, на яких Володимир Зеленський здобув беззаперечну перемогу.

Рівно рік тому, 21 квітня 2019 року, відбувся другий тур президентських виборів, на яких Володимир Зеленський отримав 73,2% голосів виборців. Показові фотографії, починаючи з новорічної ночі-2019, коли Зеленський заявив про своє висунення в президенти, і закінчуючи сьогоднішнім днем. В ефірі одного з телеканалів в новорічну ніч-2019 Володимир Зеленський заявив про своє висунення в президенти.

Зеленський відповідає на запитання журналістів після подачі документів у Центральну виборчу комісію для реєстрації його як кандидата в президенти, в Києві, 25 січня 2019 року.

Кандидати у Президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський під час дебатів на НСК "Олімпійський", в Києві, 19 квітня 2019 року.

Президент України Володимир Зеленський тримає один з офіційних символів глави держави - Булаву - на урочистому засіданні Верховної Ради України, присвяченого складенню присяги новообраним президентом у Києві, 20 травня 2019 року.

Володимир Зеленський під час першого засідання Верховної Ради IX скликання, у Києві, 29 серпня 2019 р.

25 вересня в Нью-Йорку Дональд Трамп і Володимир Зеленський вперше провели переговори.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з евакуйованими з Китаю українцями та іноземцями, термін обсервації яких завершився, в медцентрі в Нових Санжарах (Полтавська область), 5 березня 2020 р. 20 лютого 45 українців і 27 іноземців, евакуйованих з Уханя, помістили на 14-денну обсервацію у медичному центрі «Нові Санжари» у Полтавській області. Термін обсервації евакуйованих з Китаю українців і іноземців в медцентрі у Нових Санжарах завершився 5 березня о 12.00.

Зеленський: Епідемія коронавірусу сповільнює режим змін в Україні

Президент України Володимир Зеленський під час засідання Верховної Ради України в Києві, 30 березня 2020 р.