Рада сьогодні заслухає Шмигаля та продовжить розгляд питання грального бізнесу

Автор
587
Рада сьогодні заслухає Шмигаля та продовжить розгляд питання грального бізнесу

Верховна Рада України на сьогоднішньому ранковому засіданні планує продовжити розгляд законопроекту про легалізацію грального бізнесу в Україні і розглянути законопроект про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові. Також парламентарі заслухають Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля на годині запитань до уряду. Про це повідомляє сьогоднішній порядок денний ВР.

Так, почнеться засідання, згідно з порядком денним, з години запитань до уряду, на якому Шмигаль відповідатиме на запитання про ситуацію, яка склалася на Прикарпатті, та заходи уряду України з ліквідації наслідків повені в цьому регіоні, про стан використання коштів на подолання пандемії COVID-19 та про практику вирішення кадрових питань, що належать до конституційних повноважень парламенту.

Також парламентарі планують подальший розгляд поправок до проекту закону №2285-д про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор, який розглядається у другому читанні.

Також Верховна Рада сьогодні планує розглянути для включення до порядку денного та ухвалення рішення щодо законопроекту № 3671 про безпеку та якість донорської крові та компонентів крові.

Окрім того, сьогодні Рада планує розглянути законопроект № 3486 у першому читанні щодо соціального захисту населення в період карантину, пов’язаного з запобіганням виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), а також проект закону №3498 щодо меценатської діяльності у сфері спорту.

Верховна Рада ухвалила закон про фінансові ринки

Нагадаємо, що ймовірно, сьогодні, 3 липня, ввечері під час позачергового засідання Верховна Рада розгляне відставку Якова Смолія з посади голови Національного банку України.