Байден додзвонився Зеленському: перші подробиці розмови

Автор
619
Байден додзвонився Зеленському: перші подробиці розмови

Зеленський тільки що закінчив говорити по телефону з Байденом

Щойно відбулася перша телефонна розмова президента України Володимира Зеленського та лідера США Джо Байдена. Про це повідомляє видання LIGA.net з посиланням на джерело в Офісі президента.

Згідно з інформацією американського ЗМІ Politico, розмова президентів тривала близько 40 хвилин. В основному, говорили про конфлікт на Донбасі і боротьбу з корупцією в Україні. Також відомо, що Джо Байден запевнив Володимира Зеленського в симпатії до нашої країни.

Зараз команда Зеленського спільно з Білим домом стверджує повідомлення про деталі телефонної розмови, які оприлюднять пізніше на офіційних джерелах.

Як раніше повідомляв "Телеграф", під час телефонної розмови радника президента США Джейкоба Саллівана з главою ОП Андрієм Єрмаком, перший запевнив про готовність американського президента Джо Байдена підтримувати Україну і план підтримки нацбезпеки президента Володимира Зеленського. Про це 29 березня повідомили в Білому Домі. Під час розмови Єрмак розповів про погіршення ситуації на Донбасі. Також він подякував США за підтримку реформи ЗСУ і ВМС.