Червень зустрічає дощами та грозами: якою буде температура в Києві на початку тижня

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото УНІАН

Парасолька в ці дні буде головним атрибутом вбрання

Початок тижня у столиці України очікується нестійким, адже спочатку буде суха і сонячна погода, але вже найближчими днями небо заполонять хмари та йтимуть дощі.

Згідно з даними сайту Meteofor, максимальні опади прогнозуються у середу, 5 червня. Окрім того, того ж дня має відбутись і гроза.

Перша частина понеділка, 3 червня, буде ясною, але вже з обіду на небо набіжать хмари. Дощу синоптики не прогнозують. Температура вдень очікується близько +25 °C. Вночі показники опустились до 16 градусів тепла. У цю добу максимальна сила вітрів передбачається з ранку і до пізнього вечора — свіжі 9-10 м/с.

Наступного дня, 4 червня, очікується мінлива хмарність та дрібні дощі. Опади триматимуться вдень та ввечері. Показники термометрів в обід зафіксуються біля +27 градусів. Вночі повітря прогріється до +17 °C. Протягом вівторка сила вітрів коливатиметься від тихих 1 м/с до слабких 5 м/с.

Середина робочого тижня, 5 червня, принесе у місто досить сильну хмарність та дощі зі грозами. Опади мають початись вночі, знизити свою інтенсивність вранці та протриматись до пізнього вечора. Вдень синоптики прогнозують грозу. В обід температура повітря складатиме +25 °C. Вночі прогнозується до 18 градусів тепла. Найпотужніші вітри очікуються у другій половині доби — свіжі 8-9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, де в Україні протягом першого тижня червня очікується град та шквали вітру, а де — рекордна спека.