Вітряно та хмарно: коли Києву готуватись до найсильніших дощів з грозою

Читати російською
Автор

Сонячної погоди цими днями майже не буде

У столиці України продовжує триматись хмарність та інколи зриваються дощі. Найближчими днями синоптична ситуація майже не зміниться, але додадуться пориви свіжого-сильного вітру.

Найсильніші опади передбачаються у середу вночі. Про це повідомили синоптики зі сайту Meteofor.

У вівторок, 4 червня, очікується мінлива хмарність та дощі. Дрібні опади йтимуть протягом другої частини доби. Температура вдень очікується близько +27 °C. Вночі показники опустились до 18 градусів тепла. Протягом дня сила вітрів не перевищить слабких 5 м/с.

У середу, 5 червня, вночі пройдуть сильний дощ та гроза, а потім до кінця дня протримається похмурість. Показники термометрів в обід зафіксуються біля +24 градусів. Вночі повітря прогріється до +18 °C. Протягом дня та вечора сила вітрів буде максимальною — свіжі 8-9 м/с.

Наступного дня, 6 червня, на небі будуть плавати хмари, але дощу вони не принесуть. Вдень температура повітря складатиме +26 °C. Вночі очікується до 17 градусів тепла. Найпотужніші вітри прогнозуються з ранку і до пізнього вечора — свіжі-сильні 10-12 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що найближчими днями по всій Україні, окрім одного регіону, пройдуть дощі та грози. Синоптики розповіли, де чекати на негоду.