Не зволікайте: 5 способів розважитись влітку, якщо відключили світло

Читати російською
Автор

Можна влаштувати цікавий відпочинок і вдома, і на вулиці

Відключення стають звичною частиною життя в Україні. Якщо влітку немає електрики, все одно можна цікаво провести час с родиною, друзями чи наодинці.

"Телеграф" підібрав п'ять способів дочекатися відновлення електропостачання без гаджетів та цікаво. Їх можна комбінувати між собою.

Грайте в настільні ігри

Настільні ігри — це класичний спосіб розважитися без електрики. Ними можуть насолоджуватися люди будь-якого віку, і це чудовий спосіб налагодити стосунки з родиною та друзями.

Займіться активним відпочинком на свіжому повітрі

Якщо дозволяє погода, прогуляйтеся, поплавайте або пограйте в хованки, бадмінтон чи фрісбі.

Займіться мистецтвом і ремеслами

Займіться творчою діяльністю, наприклад малюванням, співами або рукоділлям. Це можна зробити за допомогою мінімального обладнання, і це чудовий спосіб самовираження. Якщо є з ким, можна зробити разом творчий проєкт чи заспівати відомих пісень.

Медитуйте або займайтеся йогою

Фізичні вправи та йога — чудові способи залишатися збалансованими та спокійними. Ви можете робити це в приміщенні або на вулиці, залежно від погоди. Практикуйте методи релаксації, як-от глибоке дихання, медитація тощо, щоб допомогти впоратися зі стресом і зберегти спокій під час відключення електроенергії.

Творчо підходьте до їжі

Якщо у вас є продукти, що можуть швидко зіпсуватися та можливість готувати на газу або мангалі, спробуйте влаштувати незвичайну кулінарну подію. Також можна влаштувати пікнік, якщо погода дозволяє

Раніше "Телеграф" розповідав про страву, яку можна приготувати без світла навіть у негоду. Її можна робити як солодкою, так і солоною, використавши для основи шоколад або сир.