Помірне тепло та дрібні опади: чи триматиметься хмарність у Києві до кінця тижня

Читать на русском
Автор
1320
Жінка
Жінка. Фото РБК-Украина

Лише вночі буде прохолодно

Під кінець цього тижня похмурість та мокра погода вирішили не покидати місто. Максимальні опади передбачаються у неділю, й іноді вируватимуть свіжі вітри – до 8 м/с.

Згідно з даними сайту Meteofor, цими днями температура повітря вдень коливатиметься в межах +21…23 градуси. Вночі охолоне до +16…17 °C.

Протягом 14 червня, п’ятниці, у місті буде переважно хмарна погода, але без дощу. Повітря вдень прогріється до 23 градусів тепла. Вночі охолонув до +16 °C. Вітри в цю добу не перевищать слабкі 4 м/с.

Наступного дня, 15 червня, на небі також переважатимуть хмари і у другій половині доби очікуються дрібні дощі. Вдень температура складатиме +22 °C, а вночі вона зафіксується близько 16 градуса тепла. Максимальна сила вітру передбачається в денну та вечірню годину — помірні 7 м/с.

Неділя, 16 червня, принесе киянам максимально мокру погоду з-поміж трьох днів. Опади почнуться вранці, збільшиться вдень та зменшаться ввечері. Показники термометрів в обід покажуть 21 теплий градус, а вночі опустяться до +17 °C. Протягом доби максимальна потужність вітрів прогнозується у другій половині – свіжі 8 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, чим можна підгодувати смородину у червні.