Новий тренд у макіяжі - "сльози русалки"

Автор
1270
Новий тренд у макіяжі - "сльози русалки"

Якщо вам хочеться виглядати стильно і модно, то варто придивитися до макіяжу "сльози русалки".

Навіть якщо ви не в захваті від кольорового макіяжу очей, "сльози русалки", або арт-стрілки вам все одно доведеться випробувати взимку 2020. Такий мейк-ап був особливо популярний минулого літа, як і багато трендів, він з легкістю перекочував в морозну та вітряну пору року, інформує Ukr.Media.

Яскраві, кольорові смокі-айс, графічні відтінкові лінії і, звичайно, улюблені багатьма дамами, але абсолютно не підходящі жінкам старше 25 років, пурпурні очі — все це ланки одного ланцюга. Ось тільки від перерахованих вище варіантів "сльози русалки" вигідно відрізняються своєю нехитрістю, абсолютною простотою і доступністю. Будь-яка дівчина, у якої немає диплома мейк-ап-майстра зможе повторити яскраві "сплески" на своїх повіках. Ми розповідаємо, як втілити в життя модний квітчастий макіяж очей сезону зима 2020.

"Сльози русалки" — абсолютнейший фаворит серед усіх зіркових візажистів, а також б'юті-блогерів Instagram. Яскраві кольорові тіні в районі слізних каналів послужили причиною такої нестандартної назви мейк-апу. Саме так виглядають впровадження жовтого, синього і зеленого в куточках очей — здається, ніби плаче сама морська володарка. Крім того, що виглядає така техніка абсолютно небанально і дуже стильно, вона ще й неймовірно легка в експлуатації. Саме такий макіяж зможе стати вашою паличкою-виручалочкою, якщо раптом несподівано запросили на вечірку, а часу робити хитромудрі малюнки зовсім немає.

Головне — правильно вибрати головний відтінок, а далі вже можна покладатися на вроджений естетичний смак і фешн-інтуїцію.Як ми вже відзначили, саме базовий тон, яким ви будете робити алюзію на сльози Аріель, впливає на те, наскільки добре і гармонійно буде виглядати ваш образ в цілому. Оскільки ми не професіонали, то по колірному колу орієнтуватися не будемо — є спосіб набагато простіший. Просто піднесіть вибрані тони до очей і придивіться, наскільки добре вони поєднуються c вашим природним "пір'ям". Також варто брати до уваги і колір сукні, до якої ви вибирайте святковий мейк: як ви розумієте, зелена "сльоза" до червоного вбрання зробить вас подобою радянського прапора.

Важливий момент — вибір правильної кисті. Її розмір буде залежати від того, наскільки об'ємно ви хочете виділити задану область ока. Для класичного варіанту вам буде потрібно взяти пензлик середнього габариту, набрати пігмент або рідкі тіні і акуратно нанести на внутрішній куточок ока. Рухому повіку можна зафарбувати кремовим хайлайтером для вологих відблисків або тінями нейтрального відтінку. Якщо бажаєте зробити вечірній варіант мейка, то можете намалювати класичну стрілку — так буде виглядати більш акцентно, але і менш актуально.

Модні лайфхаки, як виглядати дорого при будь-якому бюджеті

Безперечною перевагою цього макіяжу є той факт, що ви можете собі дозволити абсолютну свободу. Тверда рука і професійне нанесення мейку не допоможуть вам зробити стильні "сльози русалки", а ось фантазія і естетичний смак точно підкажуть, з якими відтінками варто поекспериментувати.

Якщо взимку 2020 вам нестримно хочеться виглядати свіжо, стильно і дуже кокетливо, то вам неодмінно варто придивитися до модного макіяжу "сльози русалки". Саме він зможе продовжити відчуття літа і абсолютно безпечно підвести вас до межі весняного благоденства. Якщо вас бентежить удавана складність техніки виконання, то варто просто трохи поекспериментувати. Вам навіть не доведеться "набивати руку", як у випадку зі стрілками, адже арт-лінії можуть бути і хаотичними, і не дуже рівними, і навіть розмитими.