Андре Тан назвав вбрання, за яке йому соромно

Автор
Андре Тан назвав вбрання, за яке йому соромно

Наразі Андре Тан є одним із найпопулярніших дизайнерів України. Його бренд стрімко розростається, а у великих містах відкриваються нові бутики модельєра.

Однак, як розповів Андре Тан, не про всі розробки він з гордістю говорить. Є у його історії сукня, за яку дизайнеру соромно.

Як відомо, вже у березні на телеекрани вийде документальна кінострічка про дизайнера Андре Тана. Перед цим у Києві провели закритий показ, на який дизайнер запросив своїх зіркових подруг. Серед гостей вечора була й Катерина Осадча, яка залюбки розпитала в кутюр'є секрети його кінострічки та бренду. Зокрема, телеведуча поцікавилась, чи є якісь речі у колекціях Андре Тана, які він хотів би змінити.

Відтак модельєр пригадав сукню, яку він пошив для Періс Гілтон."Ох, мені дуже соромно за сукню Періс Гілтон, бо вона була дуже іншою. Вбрання я пошив з іншої тканини і воно було зовсім не схоже на мою колекцію. Але Періс тоді сказала: "Ні, я хочу таку сукню", – пригадав Андре Тан.

Окрім цього, він зізнався, що дружина носить виключно вбрання від його бренду. Аліна Харченко жартома розповіла, що в їхній сім'ї є табу щодо інших дизайнерських речей. Тому вона залюбки носить вироби свого чоловіка.

"У нас 60 квадратних метрів займає гардеробна, і половина – це мої сукні", – зізналась вона.

У кінострічці, яка вийде на екрани 8 березня В мережі з'явився трейлер до документального фільму про Андре Тана: відео , глядачі зможуть побачити, як Андре Тан заснував свій бренд та як проводив свої перші покази колекцій.Символічно запрошення на прем'єру він вручав з маленькою рибкою, адже у підлітковому віці торгував на ринку.

Донька Сінді Кроуфорд стала зіркою глянцю (Фото)

Особливістю картини є відновлення хронології подій в особистому житті й творчій кар'єрі самого кутюр'є, а також паралельна розповідь про розвиток модної індустрії в Україні за останні 40 років. Унікальні кадри, архівні зйомки, залаштунки показів, сенсаційні зізнання, відверті інтерв'ю і перша поява доньки на екрані – такими секретами поділився Андре Тан з прихильниками.