Зузана Чапутова Президентка Словаччини у тренді навіть під час пандемії (Фото)

Автор
1201
Зузана Чапутова Президентка Словаччини у тренді навіть під час пандемії (Фото)

Спалах коронавірусу неабияк позначився на сучасних модних трендах, які фешн-експерти пристосовують до умов пандемії.

Президентка Словаччини власним прикладом показала, як слід виконувати запобіжні заходи та обрала маску у тон до сукні.

У суботу, 21 березня, лідерка держави Зузана Чапутова призначила новий уряд. У Братиславському граді відбулася церемонія, під час якої всі присутні постали в масках та рукавичках. 

Для офіційного заходу президентка Словаччини обрала стримане вбрання у яскравих кольорах. На ній елегантна сукня кольору бордо довжини міді та туфлі-човники на підборах. Проте головним акцентом образу стала захисна маска у тон до сукні, яка викликала справжнє захоплення фешн-індустрії. Власним прикладом Зузана Чапутова довела, що можна дотримуватися всіх заходів безпеки та залишатися в моді. Адже головний тренд сьогодні – здоров'я. 

Варто наголосити, що такому оригінальному аксесуару вже пророкують світовий успіх. У мережі припускають, що дизайнери медійних особистостей випускатимуть маски у комплекті з вбранням. 

Бен Аффлек закрутив роман з Аною де Армас (Фото)

Зауважимо, що президентка Словаччини вдруге повторила схожий look. Вперше її маска відповідала кольору сукні під час прийняття відставки уряду Петера Пеллегріні. Тоді Зузана Чапутова обрала монохромний червоно-коричневий образ. Крім того, два аутфіти вона поєднала з одноразовими рукавичками, які гармонійно поєднувалися з кольором вбрання.