Поради, як правильно фарбуватися влітку

Автор
699
Поради, як правильно фарбуватися влітку

Як правильно фарбуватися влітку, інформує Ukr.Media.

Не секрет, що макіяж залежить не лише від стилю дівчини, заходу, на який вона зібралася, і образу, в який втілилася. Він так само залежить і від пори року. На подив багатьох, літній макіяж виконати досить непросто, адже погодні умови безпосередньо впливають на його якість і збереженість.

На жаль, більшість представниць прекрасної статі досі не знайома з особливостями літнього макіяжу, і частенько роблять дурні помилки, які псують весь образ. Нижче ми склали перелік 5-ти найпоширеніших з них. Ознайомтеся з ними, раптом деякі з цих помилок здадуться вам знайомими, тож ви зможете їх виправити.

Ви користуєтеся щільною тональною основою

Перший промах, яким грішить практично кожна жінка — це невідповідний під літній сезон тональний крем. У спеку фахівці настійно рекомендують відмовитися від щільних тональних кремів, які призводять до акне і запалень, і перейти на більш легкі і зволожуючі текстури ВВ і СС кремів. Вони набагато краще вирівнюють тон шкіри і маскують дрібні недоліки, і при цьому зовсім не перевантажують шкіру, дозволяючи їй дихати.

Ви робите акцент на очі

«Смокі-айс», широкі стрілки і накладні вії не мають нічого спільного з якісним літнім макіяжем. Головний мінус такого акцентного макіяжу на очах у тому, що він має властивість «сповзати». Під впливом спеки, косметика розпливається і дівчина, як правило, стає схожа на панду. Більш вдало виглядатимуть ніжні відтінки тіней і тонкі кольорові стрілки.

Ви наносите сухий хайлайтер

Досвідчені візажисти підкреслюють, що саме суха текстура хайлайтера здатна підкреслити на сонці всі недоліки шкіри. Виною тому великі частки у складі засобу. Щоб уникнути цього, краще віддати перевагу рідким і легким засобам на основі олії.

Правила гігієни для вашої кометички

Ви нехтуєте праймером

Саме цей косметичний продукт є справжньою паличкою-виручалочкою для дівчат, які бажають, щоб їх літній макіяж не розпливався й протримався на обличчі до самого вечора. На сьогодні існує різні види праймерів: для обличчя, губ, повік і т. д. Кожен з них виконує свою особливу роль, тому відмова від цього засобу це серйозне упущення.

Ви використовуєте матуючу пудру

І остання помилка, яку люблять здійснювати більшість жінок — наносити на спітніле обличчя матуючу пудру. Що ж у цьому поганого? А те, що змішуючись з потом, така пудра перетворюється в кірочку і скочується. Бажаючи повернути обличчю рівний тон і гладкість шкіри, представниці прекрасної статі найчастіше наносять ще один шар пудри, тим самим перетворюючи обличчя в подобу маски.

Уникайте помилок перерахованих вище, тож ваш літній макіяж завжди буде бездоганним.