Які існують чоловічі секрети

Автор
Які існують чоловічі секрети

Секрети чоловіків, про які ви навіть не підозрюєте. Спробуйте зрозуміти чоловіка таким, який він є.

Прагнучи до любові і романтики, ви іноді буваєте трохи егоїстичні. Це цілком природно, і це трапляється з усіма. Ви заздалегідь будуєте в своїй голові картинку ідеальних, казкових романтичних відносин. Ви мрієте про свого «принца на білому коні», і про те, який у нього характер. Повторюємося, це трапляється з усіма дівчатами, і це цілком нормально, інформує Ukr.Media.

Але чи замислювалися ви про те, як в цій ситуації доводиться чоловікам? Ну так, звичайно, ви знаєте, чого хочете, і відмінно уявляєте, через що доводиться пройти вам і іншим жінкам заради любові. Але ви не маєте уявлення про те, через що заради любові доводиться пройти чоловікам.

Ви навряд чи приділяли багато часу спробам розібратися і зрозуміти, чого вони хочуть насправді... І це було вашою помилкою. І знаєте, чому? Відповідь на це питання проста: чим краще ви знаєте, чим викликані ті чи інші слова і вчинки чоловіків, тим простіше вам буде зблизитися з ними.

Чому ми не приймаємо в розрахунок чоловічу точку зору?

Якщо раніше вам доводилося занурюватися у вир любові та романтичних відносин, то, швидше за все, ви (як і більшість жінок) поділяєте стереотипну думку про те, що велика частина контролю над цими відносинами знаходиться в руках чоловіків. Як правило, так вважають жінки, чиї перші стосунки закінчилися розбитим серцем і гіркими сльозами.

На жаль, навколо нас повно жінок, якими колись покористувалися, наче іграшкою, а після відкинули в сторону, коли вони набридли. Так чи варто дивуватися, що, пройшовши через подібне, вони щиро вважають, що в більшості випадків успішність відносин і вина за їх розпад лежить виключно на чоловіках?

Однак це твердження досить далеке від істини — адже у кожних відносинах як мінімум дві сторони.

І тому вам варто спробувати краще зрозуміти чоловіків і глибинні причини їх вчинків. Ну а якщо ви поки що навіть не уявляєте, з чого почати, ця стаття стане вам у нагоді. У ній ви знайдете кілька чоловічих таємниць, про які ви, швидше за все, навіть не підозрювали:

Вони теж бояться, що їм відмовлять або їх кинуть

Багато жінок, отримавши відмову у вічній грі романтики та любові, люблять приміряти на себе роль жертви, і це цілком природно. Коли ми отримуємо відмову у відповідь на визнання в любові, це дуже сумно, дуже боляче і змушує нас засумніватися у власній красі, розумі та значущості. Однак було б нерозумно вважати, що чоловікам абсолютно не доводиться стикатися з подібним, що вони зовсім не страждають. Чоловікам теж доводиться справлятися з наслідками відмов — тим більше, що найчастіше «перших кроків» у відносинах чекають саме з їхнього боку.

Їм завжди говорили, що жінкам можна трохи більше, ніж їм

Як правило, сучасне суспільство дивиться на чоловіків куди більш прискіпливо, ніж на жінок. З раннього дитинства їм розповідають, що вони ні в якому разі не повинні піднімати на жінок навіть голос, не те що руку, і що вони завжди повинні відігравати роль ідеального джентльмена. Відверто кажучи, ми зовсім не проти того, щоб вони завжди поводилися ввічливо і шанобливо. Але не варто забувати про те, що це далеко не так легко, як здається з боку, особливо з урахуванням того, що сучасне суспільство часто готове прощати жінкам те, за що з чоловіка готові спустити три шкури.

Їм не так просто сходити на побачення з дівчиною, як і жінкам — з улюбленим чоловіком

Так, звичайно, жінкам, теж часто доводиться чекати, поки їх хтось запросить на побачення, і це особливо актуально для соромливих і тихих дівчат. Однак це зовсім не означає, що чоловікам це дається набагато простіше. Коли чоловік отримує відмову від чергової дівчини, йому буває дуже непросто набратися сміливості, щоб спробувати знову.

Від них очікують, що вони завжди будуть справлятися з власними проблемами

Сучасна культура (та й, відверто кажучи, не тільки сучасна) в більшості випадків зображає чоловіків у якості сильної статі. Можливо, це дійсно так у фізичному сенсі — урешті, ми не збираємося сперечатися з біологічними факторами та відмінностями в будові тіла. Але що стосується емоцій... В більшості випадків чоловіків вчать ховати негативні почуття глибоко всередині та вдавати, що все добре, навіть якщо це не так... І це може досить негативно впливати на їх здоров'я — як душевне, так і фізичне.

Вони далеко не такі вправні у спілкуванні, як жінки

Як правило, жінки відрізняються більшою емпатією. І це має пряме відношення до попереднього пункту. Оскільки суспільство заохочує і схвалює меншу емоційність в чоловіках, вони з меншою ймовірністю здатні сприймати почуття навколишніх людей — звідси й проблеми в спілкуванні.

Вони далеко не завжди розуміють, чого від них хочуть жінки

Так-так, часто чоловіки не мають про це жодного уявлення. А чому це вас дивує? Адже ви почали читати цю статтю, щоб навчитися розуміти чоловіків, хіба не так? Ну так от... чоловіки знаходяться точно в такому ж становищі. Вони теж вас не розуміють. І було б нечесно очікувати від них телепатичних здібностей — адже ми ними не володіємо.

Топ-3 способи змусити чоловіка думати тільки про вас

Їм не до вподоби те, що ми завжди чекаємо від них лідерства

Як правило, ми очікуємо, що чоловіки завжди будуть займати позицію лідера в романтичних стосунках. Але проблема в тому, що не всі люди здатні бути лідерами. І коли ми запихаємо їх на трон, на якому вони не хочуть сидіти, повірте, їм там дуже незатишно.