Хью Джекман vs Раян Рейнольдс: протистоянню кінець

Автор
Хью Джекман vs Раян Рейнольдс: протистоянню кінець

У жартівливій війні між акторами трапилася чергова важлива віха.

Рік тому, 6 лютого 2019 року, сталася знаменна подія: Х'ю Джекман і Райан Рейнольдс вирішили укласти перемир'я, тим самим перервавши нескінченний потік кількостей на адресу один одного. Символом настав світу стали рекламні ролики, які кожен з акторів записав для компанії свого візаві. Так, Джекман виступив на користь Aviation Gin, обличчям якої є Рейнольдс, тоді як сам Рейнольдс розповів про Laughing Man Coffee Джекмана. На честь річниці екс-Росомаха виклав в соцмережах відео зі зйомок свого ролика.

Насправді ж Рейнольдс і Джекман - давні друзі, які ось вже не один рік винаходять все нові способи публічно підколоти одне одного. Наприклад, в 50-й день народження Джекмана Рейнольдс опублікував у себе в соцмережах кадр з «Дедпула» із зображенням мертвого Росомахи. В цілому історія «війни» між акторами налічує вже безліч сміховинних випадків, і навіть перемир'я не заважає Джекману і Рейнольдсу відпустити черговий жарт.

На какие вещи действительно нужно тратить деньги в сезон распродаж

Що до справ професійних, то недавно Джекман закінчив зніматися у фантастичному фільмі «Спогад», який вийде в світ до кінця року. У той же час з Рейнольдсом в цьому році вийде відразу два фільми - «Головний герой» і «Охоронець дружини кілера». Обидва проекти вже знаходяться на стадії постпродакшна.