Топ-10 подарунків на 8 березня (Фото)

Автор
1194
Топ-10 подарунків на 8 березня (Фото)

Вибрати подарунок на 8 березня — все одно, що зробити крок по мінному полю. Ціна помилки велика.

— Ти забув, коли у мене День народження!

— Зате я пам’ятаю, коли у тебе 8 березня.

Наближається 8 березня, а разом з ним — необхідність вибирати подарунки. І якщо ваші жінки не отримували нічого оригінальнішого, ніж квіти і цукерки, настав час змінювати традиції — і дивувати небанальним презентом!

Які подарунки насправді хочуть отримувати дами? Відповідь на це питання щороку намагається знайти Київський міжнародний інститут соціології. Напередодні 8 Березня він проводить опитування серед представниць слабкої статі, а потім підраховує "жіночі бажання".

Наприклад, у 2019 році 23% жінок мріяли про квіти, 12% — чекали турботи й уваги, 6% — хотіли духи або косметику, 5% — зраділи б романтичній вечері і 5% — грошей.

Але найбільше за все вищеперелічене пані люблять сюрпризи! І щоб ви не сушили голову, як здивувати ваших жінок, — ми зробили добірку дійсно креативних презентів.

Скретч-постер "100 справ справжньої дівчинки" від 1DEA

Вибрати цей скретч-постер — значить, подарувати мотивацію, натхнення і гарний настрій. На плакаті 100 кумедних ідей, чим зайнятися на дозвіллі.

Освоїти розслаблювальний масаж, провести весь день у ліжку або зважитися на божевільний вчинок? Неважливо, що вибере дівчина — у будь-якому разі, це допоможе їй відволіктися від рутини, повеселитися або навіть стати трохи кращою.

Набір для вирощування "Лаванда" від Екокубик

199 грн

Вважаєте, що без квітів на 8 березня ніяк не обійтися? Блисніть креативністю — і запропонуйте жінці самостійно виростити собі лаванду.

У наборі йде все необхідне, а саме — ґрунт, насіння, дерев’яний горщик та інструкція. Вирощувати дуже просто: потрібно видалити з горщика захисну плівку, посадити насіння, регулярно поливати землю і чекати перших паростків.

Враження в подарунок від Bodo

від 300 до 100 000 грн

Хочете, щоб ваш подарунок не тільки здивував, але й запам’ятався надовго? Вибирайте те, що викличе емоції! Майстер-клас зі стрільби з лука, SPA день, політ на повітряній кулі, стрибок з парашутом — і безліч інших вражень пропонує сервіс Bodo.

Схема проста: вибираєте враження, оплачуєте його і отримуєте стильний сертифікат, який вручаєте "винуватиці торжества". Якщо боїтеся не вгадати з враженням, — можете додати одразу п’ять різних, а дівчина вибере те, що їй сподобається найбільше.

За враженнями можуть бігти жителі Києва, Львова, Одеси, Харкова та Дніпра (саме в цих містах Bodo пропонує враження).

Робот-пилосос від Xiaomi

7999 грн

Здебільшого жінки не люблять отримувати на 8 березня кухонні комбайни та інші гаджети для дому. Але з роботом-пилососом від Xiaomi — все інакше!

Цей високотехнологічний малюк потішить кожну жінку, адже нарешті позбавить від нескінченних домашніх клопотів. Ворсистий килим, ковролін, ламінат, лінолеум, паркет, плитка — для нього немає нічого неможливого! Пилососом можна керувати зі смартфона: крім того, задавати не тільки режим руху, але навіть встановлювати графік прибирання.

Принтер від Canon

Дівчина захоплюється фотографією і не втрачає жодної можливості зробити селфі? Саме час порадувати її портативним фотопринтером від Canon!

За його допомогою можна швидко роздрукувати знімки зі смартфона, планшета і фотоапарата. А ще можна оригінально обробити фото, використавши спеціальні макети. Стильний малюк підтримує Wi-Fi і працює не тільки від мережі, але і від акумулятора.

Лінза "Hautik" 3-в-1

Дівчина хоче телефон з класною камерою, а ви поки можете дозволити собі тільки чохол на нього? Звісно, це погано, але вихід із ситуації є — вручіть набір лінз Hautik, який миттєво апгрейдить камеру її смартфона.

У комплекті — кліпса і три лінзи (макрооб'єктив, риб’яче око, ширококутний). Вони легко встановлюються і дають можливість створювати якісні та об'ємні зображення. Набір підходить для більшості смартфонів, але перед купівлею все-таки краще уточнити модель.

Силіконова щітка для обличчя "Beurer"

Жінки різні — але всіх об'єднує бажання залишатися молодими і красивими. Тому силіконова щіточка для обличчя припаде до душі кожній!

За її допомогою можна не тільки очищати шкіру, але й робити масаж. У щітки три зони для різних ділянок обличчя і цілих 15 рівнів інтенсивності вібрації. Виробник обіцяє: всього кілька хвилин на день — і зовсім скоро стан шкіри помітно покращиться.

Баночка з записками "Про жінок" від Bene Banka

Жінка часто скаржиться, що ви тішите її лише 8 березня? Банка з записками від Bene Banka готова розв’язати вашу проблему! У ній "радості" на кілька місяців, а саме — 100 сувоїв з компліментами, приємними словами та цитатами, які надихають.

Такий подарунок з написом "Ти завжди прекрасна" — не залишить байдужим нікого. Виробник радить дозувати препарат: приймати по 1 штуці для легкого самопізнання і по 2 штуки, коли терміново потрібно залишитися собою.

Шоколадний набір «Стильній дівчині» від Shokosmile

140 грн

Якщо ваша жінка має статус найбільшої ласунки в світі, не зраджуйте традицій, — але замість звичайних цукерок візьміть оригінальний набір від Shokosmile.

У коробці 20 молочних міні-шоколадок з різними написами. Виробник радить жінкам: "Ніколи не здаватися!", "Балувати себе смаколиками!", "Творити шедеври!", "Підкорювати нові вершини!" — і нагадує про інші важливі речі.

Подарунковий набір "Beauty box" від Mr. Scrubber

Заходьте в ванну і складається враження, що ваша жінка живе за принципом — "Багато баночок не буває"? Тоді порадуйте її класним подарунковим "Beauty box" від українського виробника натуральної косметики Mr.Scrubber.

Ароматний гель для душу, цукровий скраб для тіла і губ, олія для догляду за нігтями, маска для обличчя, мочалка — з таким комплектом "пінні задоволення" вийдуть на новий рівень!

Топ найкорисніших напоїв для чоловіків