Здоровий спосіб, як схуднути на 7 кілограмів за 2 тижні

Автор
688
Здоровий спосіб, як схуднути на 7 кілограмів за 2 тижні

Схуднення можна отримати, якщо слідувати дієті, яка містить лише зелені овочі та фрукти. Це очисна монодієта.

Щоб схуднення стало вашим, ласуйте в першу чергу, поки триває дієта, листовою зеленню, морськими водоростями, авокадо, зеленими яблуками, зеленим виноградом, ківі, грушами і фісташками.

Як повідомляється, можна домогтися не тільки зниження рівня гормону, який викликає стрес, але і отримати схуднення на 7 кілограмів. Звичайно, проконсультуйтеся, перед тим, як вирішити, що дієта потрібна, з лікарем. Виходити з такого раціону також потрібно поступово – за 3 тижні, додаючи іншу їжу. А дозволяється "зелена дієта" – на 2 тижні.

Ви можете віддати перевагу тільки яблукам. Тоді раціон, щоб "скуштувати схуднення" буде наступним: в перший день – 5 яблук через рівні проміжки часу разом зі склянкою, куди наллєте знежирене або соєве молоко. Можна також насичуватися йогуртом, насолоджуватися чаєм, кавою, водою в необмежених кількостях. У другій і третій день – можна додатково до яблук харчуватися салатом, де будуть огірки і помідори. З четвертого по сьомий день – дозволяється 3 яблука, до яких можна насолоджуватися омлетом з сиром або курячою грудкою або тунцем або лососем або овочами гриль.

Лайфхаки, як відрізнити справжній продукт від підробки

Також ви можете вибрати варіант, якщо хочете схуднення, коли будете їсти лише зелені овочі протягом 7 днів. Це і спаржа, і шпинат, і листова капуста, і брокколі, і зелені боби.