Засоби від весняної алергії

Автор
Засоби від весняної алергії

Зима на більшій частині території нашої країни як ніби й не наступала зовсім. Настав час серйозно потурбуватися про те, чим захищатися від весняної алергії.

Увімкніть спеції в раціон. Кайенскийперець, цибулю, часник і імбир мають властивості розчиняти слизові. Не забувайте спеції і приправи навесні.

Масло евкаліпта. Знижує рівень запалень, зменшує симптоми алергії. Вдихайте пар евкаліптової олії або використовуйте дифузор в кімнаті. Дуже ефективно при різного роду респіраторних проблемах.

Іригатори для носа. З їх допомогою можна з однієї ніздрі в іншу перекачувати соляний розчин. А це промиває слизові. В аптеках продаються найрізноманітніші види іригаторів для носа, корисні жертвам полінозу.

Яблучний оцет. При нежиті під час весняної алергії оцет здорово допомагає. Він розчиняє слизові і прочищає закладений ніс. Змішайте оцет з водою, щоб не завдати шкоди слизовій.

Назвали алкогольний напій, який корисний для кишечника

Парові ванни. Старі добрі інгаляції з рушником і тазиком, куди заливають окріп. Прекрасний спосіб пробити ніс. Не забувайте дихати глибоко, вибирайте великий рушник, щоб не давати пару йти в сторони, радить The Health Site