Зірки теж плачуть: топ-5 зірок над якими знущалися в школі (Фото)

Автор
694
Зірки теж плачуть: топ-5 зірок над якими знущалися в школі (Фото)

Топ-5 зірок, над якими знущалися в школі.

Зараз вони зірки зі світовим ім'ям. А ось в школі їх не особливо любили. Зібрали топ-5 зірок, яких принижували в школі.

МАЙЛІ САЙРУС

Виявляється, Майлі не просто не любили в школі, а навіть знущалися над нею за те, що вона завжди говорила те, що думає. Дівчина розповідала, що її закривали в шафці, де їй доводилося сидіти по кілька годин.

ДЖЕННІФЕР ЛОУРЕНС

Зірка фільму «Голодні ігри» часто поверталася додому в сльозах - а все через те, що її обзивали товстою, кидалися в неї фантиками від цукерок і штовхали в їдальні. Актриса навіть кілька разів змінювала школи, але і це не могло вплинути на її «популярність» серед однокласників.

КРІСТЕН СТЮАРТ

Ще одна зірка, хто не користувався популярністю в школі. Виявляється, на думку однокласників, вона була «занадто зарозумілою».

ТЕЙЛОР СВІФТ

Тейлор якось розповіла, що однокласники її уникали, бо вона не була входжу в коло популярних.

«Пам'ятаю, коли я вчилася в школі, єдиною причиною, по якій я почала писати пісні, була моя самотність. Я йшла по коридору і могла почути щось на кшталт «О, боже, вечірка, на яку ми йдемо в п'ятницю, буде тусовкою століття. Йдуть все, крім Тейлор ... »», - зізнавалася зірка.

АНДЖЕЛІНА ДЖОЛІ

"Фрукт богов": Джимм Керри теперь вместо карикатур на политиков будет рисовать манго (Фото)

Виявляється, підлітком Джолі настільки сильно захоплювалася всім загробним і потойбічним, що її перевели в корекційний клас і змусили займатися з психологом.