Сальма Хайєк в звабливій фотосесії для глянцю (Відео)

Автор
Сальма Хайєк в звабливій фотосесії для глянцю (Відео)

Голлівудська актриса Сальма Хайєк взяла участь в зйомках сексуальної фотосесії для нового номера журналу Love Magazine.

Знімки з нового фотосету були опубліковані на офіційному сайті видання, а також на особистій сторінці Хайєк в Instagram. На фото 53-річна зірка з'явилася в латексному платті з глибоким декольте, яке підкреслювало її пишні форми.

 В інтерв'ю з Love Magazine актриса розповіла про зйомки культової сцени зі змією в фільмі Від заходу до світанку, де вона виконала роль Сантаніко Пандемоніум. Хайєк зізналася, що всі її думки були зайняті змією, з якою вона повинна була танцювати. За визнанням актриси, яка страждає герпетофобією і панічно боїться змій, вона відчувала, що повинна взяти участь в зйомках цієї стрічки, незважаючи на всі свої страхи.
Все, про що я могла думати, що мені потрібно подолати свій страх змій. Я провела так багато досліджень в спробі знайти в собі сміливість, щоб перебувати поруч з цією змією і при цьому уникнути нападу. І справа не в тому, що я боялася, що вона вб'є мене.
Справа в тому, що у мого тіла є реакція на це. Я повинна була навчитися медитувати і входити в транс. Але змія була дуже неслухняною. Вона тричі намагалася зняти мою нижню білизну! Так що я дійсно була змушена увійти в транс, і це багато в чому допомогло мені. Я відчувала, що ця сцена була дуже важлива для мене, але я поняття не мала, що вона буде такою успішною», - розповіла актриса.

Хайєк також розповіла про свого батька, якого вважає своїм джерелом натхнення і впевненості в собі:

"Звездные войны" будут жить сериалами: Disney раздумывает над спин-оффами "Мандалорца"

«Я пам'ятаю, коли я була молодою, я зустрічалася з хлопцем-євреєм. І його сім'я не хотіла, щоб він зустрічався зі мною, тому що я не єврейка. Так, у мене був момент прямо як в Ромео і Джульєтті! Вони ненавиділи мене. А він дійсно хотів одружитися зі мною. Сім'я весь час обговорювала мене, і тоді мій батько сказав: «Я так багато працював, приніс стільки жертв, щоб ти стала моєю принцесою. Чому ти вирішила виявитися в місці, де з тобою поводяться як з злочинницею? І де ти - ніхто?». Таким чином, кожен раз, коли хтось поводився зі мною неправильно, я згадувала ці слова. Я думала про свого батька», - поділилася спогадом актриса.