Кейт Міддлтон поділилася своїм розумінням материнства

Автор
Кейт Міддлтон поділилася своїм розумінням материнства

Кейт Міддлтон дала відверте інтерв'ю про важкі вагітності та почуття провини.

Кейт Міддлтон дала велике інтерв'ю британській радіоведучій Джоанні Флетчер для програми Happy Mum, Happy Baby.

У суботу, 15 лютого, в ефір вийшло велике інтерв'ю з Кейт Міддлтон в програмі Happy Mum, Happy Baby, в якому вона відверто розповіла про радощі і складнощі материнства, своє бачення батьківства і неминуче почуття провини, властиве матерям.

Інтерв'ю вона дала в рамках промо ініційованого нею великого дослідницького проекту П'ять питань про п'ятирічок, мета якого визначити, які питання хвилюють сучасних батьків при вихованні дітей.

Про почуття провини

Кейт Міддлтон поділилася, що відчуває себе дуже винною, коли, замість того щоб провести час із дітьми, їй доводиться займатися виконанням королівських обов'язків.

"Так, весь час відчуваю себе винною. Наприклад, сьогодні Джордж і Шарлотта дуже засмутилися, що не я відвозила їх вранці до школи".

"Почуття провини - це вічна проблема. Про неї ви почуєте, як від працюючих мам, так і від мам, які сидять вдома з дітьми", - додала вона, - "У мам завжди знайдеться привід почувати себе винними. Я, наприклад, завжди ставлю під сумнів свої власні рішення, судження тощо. Почуття провини з'являється у той момент, коли у тебе з'являється дитина".

Про вагітності

Кейт Міддлтон також розповіла, що під час усіх трьох вагітностей страждала від токсикозу.

"Я не була щасливою вагітною жінкою. Моя вагітність виразно була проблемою для всіх оточуючих. Звичайно, вагітність, поява в домі новонародженого впливають на всіх членів родини".

"Я відчувала себе нещасною. Мені було дуже погано, я не їла те, що мала їсти, проте моєму організму вдалося зібрати сили, щоб виростити нове життя, і я вважаю це справжнім дивом!"

Герцогиня розповіла, що з ранковими нездужаннями їй допомогли справлятися дихальні вправи і вміння розслабляти тіло.

Про своє дитинство і дітей

Кейт Міддлтон розповіла, що у неї було щасливе дитинство, тому вона хоче, щоб у її родині склалися такі ж теплі стосунки між дітьми і батьками, як і в неї. Герцогиня розповіла, що дуже любить грати зі своїми дітьми під відкритим небом.

"Мені більше до душі прості речі, і я переживаю їх зараз разом зі своїми дітьми. При сучасному ритмі життя, можливість посидіти і подивитися на вогонь або дощ, приносить величезне задоволення. Робити все це разом з дітьми - це так розвантажує!"

"Я дійсно захоплена прогулянками на свіжому повітрі. Думаю, що це дуже корисно для фізичного і психічного здоров'я".

"У мене є одна улюблена фотографія - на ній Шарлотта нюхає дзвіночок. Для мене, як для мами такі швидкоплинні моменти доставляють величезне щастя", - додала вона.

Лавров назвав умову для нового "нормандського саміту"

Кейт Міддлтон і принц Вільям візьмуть тижневу відпустку, щоб провести більше часу з дітьми, бо у принца Джорджа і принцеси Шарлотти почалися канікули.