Лайфхаки, як збільшити очі за допомогою макіяжу

Автор
Лайфхаки, як збільшити очі за допомогою макіяжу

Невеликі, глибоко посаджені очі можна зробити більш виразними і привабливими за допомогою грамотно підібраних тіней, підводки і туші для вій.

Природа не нагородила вас великими виразними очима? Не варто переживати! Грамотний макіяж вам в допомогу! Ці прості прийоми в макіяжі допоможуть вам візуально збільшити очі і зробити погляд більш відкритим і виразним.

Почніть з догляду за шкірою навколо очей. Пояснюємо чому: набряки, темні кола та зморшки лише обтяжують обличчя, і очі зокрема. Тому перед тим як приступити до макіяжу, зволожте шкіру навколо очей спеціальним кремом.

Темні кола не тільки роблять погляд хворобливим, але і візуально зменшують очі. Так що обов'язково користуйтеся консилером: наносіть його не тільки під очі, але і по всій рухомій повіці, аж до лінії брів. Це освітлить шкіру навколо очей і зробить погляд більш виразним.

Ще одна незамінна річ у косметичці - хайлатер. За його допомогою ви зможете не лише замаскувати темні круги під очима, але і висвітлити контур брів. Це візуально«підніме» брови і «розкриє» очі.

6 простих секретів краси для жінок

Віддайте перевагу світлим тіням. Персикові, рожеві, пісочні, світло-нюдові відтінки тіней вам допоможуть візуально розширити природний контур очей. Підбирайте тіні, орієнтуючись на колір очей: блакитні очі відмінно поєднуються з персиковими відтінками, карі - з карамельними, а зелені найкраще підкреслювати за допомогою пісочного кольору.

Обзаведіться світлим (але не білим) олівцем для очей. Перевірений спосіб візуально збільшити очі - підвести війковий контур олівцем кремового відтінку. Ще один плюс цього прийому - світла підводка освіжає погляд і допомагає приховати почервоніння.

Змініть чорну підводку на синю. Ми не жартуємо! Холодні сині і блакитні відтінки візуально роблять білки очей світлішими і яскравішими, від чого самі очі здаються більшими. Не бійтеся, сміливо пробуйте сині, блакитні і блакитно-зелені підводки і олівці.

Ваш головний помічник при створенні виразних очей - подовжуюча туш для вій! Нанесіть туш тільки на верхні вії, рухаючи щіточку не знизу вгору, а під кутом 45 градусів. Перед нанесенням туші можете трохи підкрутити вії спеціальними щипчиками, це зробить погляд більш відкритим.

Чому потрібно зволожувати шкіру перед сном

Зробіть акцент на губи. Ви здивуєтеся, але один із способів зробити очі більше - змістити акцент на губи. Забудьте про тіні, підводку і туш. Замість усього цього скористайтеся яскравою помадою або блиском для губ.