На думку чоловіків, які риси характеру в жінках є ідеальними

Автор
639
На думку чоловіків, які риси характеру в жінках є ідеальними

Якості, які важливі для сильної половини людства.

У чоловіків і жінок абсолютно різне уявлення про ідеал, а про ідеальну жінку і поготів. Для жінки швидше важливий зовнішній вигляд і можливість розвинутися як особистість. Чоловікам важливі внутрішні якості.

Ніжність

Дівчина повинна бути ніжною. Навіть в обстановці, коли необхідно проявити твердість, ніжність повинна проглядатися в манерах, словах, кожному русі.

Світлоокі завойовниці

Як правило, у жінок, що володіють світлими очима, погляд відрізняється від карооких красунь. Сяючий погляд з-під густих вій манить і заворожує.

Аромат

Ідеальна жінка повинна ідеально пахнути. Аромат повинен повністю відповідати вашому характеру. Це звучить дивно, але чоловіки при знайомстві часто принюхуються до жінки. Аромат є для них основним.

Вигини

Для більшості чоловіків ідеальна фігура часто займає перше місце серед жіночих достоїнств. І вона здатна затьмарити багато недоліків.

Жіночність

Попри обраний образ і бажаний стиль, жінка повинна бути жіночною. Чоловіки цінують цю якість і не здатні перед нею встояти.

Наявність ямочки на підборідді

Ямочка на підборідді є не у всіх жінок, саме тому вона приваблює чоловіків. Таку жінку вони вважають унікальною і, можливо, навіть ідеальною.

Француженки

Франція — країна любові, а француженки, на думку чоловіків, кращі коханки. Саме тому все, що нагадує їм про Францію, вважається ідеальним.

Що потрібно робити, щоб волосся було довше чистим

Розпущене довге волосся

Довге волосся подобається не тільки жінкам, але і чоловікам. А точніше, вони від довгих розпущених локонів без розуму.

Брюнетки

Пекучі брюнетки завжди приваблювали чоловіків. На їх думку, це найбільш пристрасні жінки. Хоча і відрізняються запальним характером і яскравим темпераментом.

Ініціатива

Чоловіки не люблять жінок, які не проявляють ініціативу. Ті, хто чекають першого кроку від чоловіків здаються нудними і нецікавими.

Впевнені, що багато жінок з ними не погодяться. Але так вже склалося. Чоловіки і жінки говорять на різних мовах, думають по-різному і відчувають кожен по-своєму.